Samenwerken is leuker.

Gepubliceerd op 3 januari 2024 om 10:11

In de zomer van 2023 werd ik benaderd of ik materiaal kon aanleveren voor een kerstmarkt.
Niet veel later werd ik gevraagd om zelf ergens met een standje te staan, maar dat kan ik fysiek niet aan.
En weer een paar dagen later... of ik voor de volgende week misschien producten uit de huislijn op vorraad had om een standje mee te vullen.

3 Aanvragen in heel  korte termijn over standjeswerk!! Dat kon niet voor niets zijn!!
Daar doen we dan wat mee!


Voor de kerstmarkt lag al klaar maar zou precies opgehaald worden op het moment dat het ook voor de andere markten nodig was. dus..... tandje er bij en voorraad draaien!Leuk!!!
Maar het leukste vinden we dat mensen aan ons denken, dat ze voor ons een standje willen bemannen en hun vrije tijd en energie willen steken in het mooie werk voor Stichting BMA met onze producten!


Daar komen echt hele mooie contacten uit voort! Neem Diana Veldhuis van Safezone Dogs. Zij heeft 3x voor ons moeite gedaan en een mooie verkoop voor elkaar gekregen! We kenden elkaar nog niet eens, maar van het een kwam het ander.
En Iena van Guusjes Paracord, de "aanrichtster" van dit alles :-)  heeft 2 dagen kerstmarkt "gedraaid" in weer en wind. Helaas weggemoffeld achter een dijkje dus slecht vindbaar en buiten de grote kerstmarkt eigenlijk... Toch heeft zij heel veel werk verzet. de producten hier opgehaald en teruggebracht, haar eigen producten gemaakt en alles belangeloos voor BMA!

Of Nicolette een trainster bij BMA die nog meer kwaliteiten heeft en last minute allerlei stands moest vullen op een bernersennendag wegens afzeggingen.

 

De moraal van het verhaal: We zijn heel blij met al die mensen die ons ondersteunen om ons werk en de opbrengsten voor BMA-teams mogelijk te maken.

Sta jij met een stand om bv je cursus of hondenschool te promoten maar zoek je "aankleding" van je stand en draag je BMA een warm hart toe? Denk aan ons! We werken graag mee om producten hiervoor te maken. Hoe eerder je er bij bent des te beter we er op kunnen inspelen.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb